Premiera pe piata avocaturii din Romania: NNDKP desemnata pentru a doua oara „Firma anului in Romania” de catre Chambers Europe

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost desemnata pentru a doua oara „Firma anului in Romania” de una din cele mai prestigioase institutii de evaluare a serviciilor juridice din lume, Chambers & Partners.

La gala decernarii premiilor Chambers Europe, care a avut loc aseara la Amsterdam si a reunit cele mai valoroase case de avocatura din Europa, Adriana Gaspar, partener senior, a primit in numele NNDKP trofeul pentru cea mai buna firma din Romania.

„Primim pentru a doua oara de la aceasta institutie confirmarea autoritatii noastre profesionale, iar anul trecut ni s-a acordat premiul pentru cel mai inalt standard de servicii din Romania. Sunt foarte fericita ca performanta, etica profesionala si temeinicia cunostintelor colegilor mei sunt rasplatite din nou”, a declarat Adriana Gaspar (foto), dupa ceremonia de decernare a premiilor.

Totodata NNDKP domina ierarhia Chambers Europe si in acest an, ramanand cea mai bine clasata firma de avocatura din Romania in topul ghidului juridic. NNDKP ocupa prima pozitie in urmatoarele arii de practica: drept bancar si finantari; drept corporatist/M&A; litigii; dreptul muncii; energie si resurse naturale; proprietate intelectuala; proiecte PPP; tranzactii imobiliare; restructurare/insolventa si consultanta fiscala.

Firma a ocupat a doua pozitie in domeniul concurentei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Astaldi si FCC castiga litigiul pentru reabilitarea unui tronson CFR