Mega Image ajunge la un total de 105 magazine la finele anului

Lantul de magazine Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, va incheia anul cu un total de 105 magazine, dintre care 35 deschise in 2011.

Mega Image a deschis din luna noiembrie si pana in prezent trei magazine, dintre care doua unitati Shop & Go in Bucuresti (soseaua Stefan cel Mare, bulevardul Basarabia) si una Mega Image, in cadrul complexului Dragonul Rosu (Colentina).

Pana la sfarsitul anului, compania va mai inaugura alte trei magazine, in Bucuresti. Este vorba despre un magazin Shop & Go, care va fi deschis pe strada Witing, precum si despre doua foste G'market - din Obor (Colentina), respectiv din Bucuresti Mall Vitan.

La sfarsitul lunii trecute, Mega Image a primit aprobarea oficiala din partea Consiliului Concurentei pentru preluarea celor trei magazine G'market din Bucuresti.

"Acestea au intrat deja intr-un proces de transformare, urmand sa fie integrate treptat in reteaua Mega Image", se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis de companie.

Cel de-al treilea magazin G'market, cel din cadrul Plaza Romania, va fi inaugurat in ianuarie 2012.

Retailerul va detine, la sfarsitul anului, o retea formata din 105 magazine, dintre care 35 deschise in 2011.

Mega Image a intrat pe piata romaneasca in 1995. Cele 102 magazine deschise pana acum sunt operate sub brandurile Mega Image (94 supermarketuri) si Shop & Go (8 magazine de proximitate).

Sursa foto: Agerpres.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri