Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, va deschide la finalul acestei saptamani trei magazine Shop&Go - doua in Capitala si unul in orasul Voluntari.
„Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa", potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Luna aceasta, Mega Image a deschis 5 supermarketuri noi, toate sub brandul Shop&Go.

In total, Mega Image are o retea de 151 de magazine (117 unitati sub brandul Mega Image si 34 sub marca Shop&Go), dintre care 47 de spatii au fost deschise anul acesta.

Pana la finele anului, Mega Image va mai angaja 700 de persoane care vor lucra atat in cadrul sediului central, cat si in magazinele ce vor fi deschise.

Citeste mai multe despre planurile de expansiune ale Mega Image in articolul:

Seful Mega Image: Avem incredere in potentialul de dezvoltare a Romaniei. Angajam inca 700 de oameni anul acesta




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri