Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide miercuri trei magazine de proximitate Shop&Go in Bucuresti. Astfel, reteaua nationala ajunge la 335 de unitati, a anuntat retailerul.

Shop&Go Campia Libertatii 37A are o suprafata de vanzare de aproximativ 97 metri patrati, Shop&Go Bucuresti Ploiesti 7A se intinde pe circa 83 metri patrati, iar Shop&Go Constructorilor 26 are o suprafata de 90 metri patrati.

La inceputul lunii, Mega Image a anuntat ca a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reteaua Angst, dupa ce compania locala s-a retas dintr-o colaborare cu Carrefour, tranzactie ce urmeaza a fi aprobata de Consiliul Concurentei.

Mega Image estimeaza venituri anuale de 21 milioane de euro pentru cele 20 de magazine preluate. Cumparaturile la Mega Image vor putea fi facute si online, dupa ce compania a dezvoltat in parteneriat cu eMAG o platforma web disponibila la nivel national, prin care clientii celor doi retaileri pot comanda peste 7.500 de produse specifice unui supermarket.

In prima etapa, magazinul online va functiona in versiunea beta, urmand ca oferta de produse, cat si platforma si serviciile sa fie ajustate si optimizate, au anuntat marti cei doi retaileri. Livrarea la domiciliu se va face in maximum 24 de ore oriunde in tara, iar clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face in intervalul de functionare a fiecarui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numara Mega Drive, situat in Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov, scrie Mediafax.

Citeste si:
Meli Melo Paris a deschis un nou magazin
Meli Melo Paris a deschis un...

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. In cazul ridicarii comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plata acceptata este online. La mijlocul lunii iulie, Mega Image a introdus serviciul de livrari la domiciliu pentru produsele congelate din magazinul sau specializat AB Cool Food, care pot fi comandate telefonic sau online pe site-ul magazinului de catre toti consumatorii din Bucuresti si judetul Ilfov.

Fondat in 1995, Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania si cuprinde 335 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (174), Shop&Go (159), AB COOL FOOD (1) si Mega Drive (1).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
5 To Go isi va aduce produsele pe rafturile magazinelor si in online