Mega Image a deschis, vineri, cinci magazine noi, dintre care trei magazine de proximitate Shop&Go in Bucuresti si doua supermarketuri Mega Image, unul in Capitala si unul in comuna Tunari, si a incheiat astfel luna august cu noua unitati noi, a anuntat retailerul.

Cele doua supermarketuri Mega Image sunt situate unul in comuna Tunari, judetul Ilfov, cu o suprafata de 551 metri patrati, si unul pe strada Valea Argesului din Capitala, cu o suprafata de aproximativ 256 metri patrati, relateaza Mediafax.

Cele trei magazine Shop&Go sunt amplasate pe soseaua Bucuresti-Ploiesti (129 metri patrati), Calea Ferentari (90 metri patrati) si pe Splaiul Unirii (127 metri patrati).

In august, Mega Image a deschis noua magazine, din care patru Mega Image si cinci Shop&Go.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cea mai mare retea de supermarketuri din Romania, care cuprinde 247 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (148) si Shop&Go (99).

Anul trecut, Mega Image a obtinut un profit de 3,5 ori mai mare decat in 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifra de afaceri cu 44% mai ridicata, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Asa arata food court-ul deschis de Mega Image in Barbu Vacarescu