Carrefour isi extinde reteaua de supermarketuri din Timisoara

Retailerul francez Carrefour va deschide, pe data de 14 decembrie, un nou supermarket in zona Piata Flavia, din Timisoara.

Magazinul este cel de-al treilea Carrefour Market din Timisoara si cel de-al 43-lea din intreaga retea de supermarketuri. Primul magazin Carrefour din Timisoara a fost inaugurat in 2009, iar cel de-al doilea, in 2011.

Retailerul francez mai opereaza alte doua supermarketuri in judetul Timis, la Sannicolau si la Lugoj, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Noua unitate are o suprafata de vanzare de aproximativ 560 metri patrati. Magazinul comercializeaza 5.500 de produse, dintre care 1.000 articole marca proprie Carrefour. In cadrul magazinului lucreaza 50 de persoane.

In prezent, Carrefour detine in Romania o retea de 25 de hipermarketuri, 43 de supermarketuri (Carrefour Market) si 3 magazine de proximitate Carrefour Express, acestea din urma operate in parteneriat cu compania Angst, detinuta de omul de afaceri Sorin Minea. Pana la finele anului, retailerul va mai deschide un hipermarket, la Deva.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri