Sorin Minea, proprietarul producatorului de mezeluri Angst, spune ca ori de cate ori va putea se va duce in Piata Universitatii pentru a fi alaturi de protestatari, dar critica actele de violenta comise de unii dintre ei.
„Sunt unul dintre cei care au protestat in Piata Universitatii. A demonstra pasnic in Piata Universitatii este un lucru minunat. Printre cei care demonstrau pasnic erau si grupuri organizate care nu aveau nici in clin, nici in maneca cu protestul in sine. Sunt cei care mai apoi au mers in Piata Unirii. S-ar putea ca imaginea Romaniei sa fie influentata de cei care au ales sa intervina in forta", spune Sorin Minea (foto) pentru wall-street.ro.

In opinia sa, cei care au actionat violent au fost bine organizati si aveau cel putin un lider. „Sunt declasati care inevitabil apar la astfel de manifestatii", a adaugat presedintele Angst.

In timpul protestelor de ieri, un magazin Angst din zona Universitatii (de pe strada Academiei) a fost spart. „Cei de la paza au reusit sa-i surprinda pe indivizi chiar in momentul in care incercau sa fure din magazin", povesteste Sorin Minea.

Sursa foto: Agerpres.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri