Kraft Foods Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata ciocolatei si a cafelei, isi propune pentru acest an sa isi imbunatateasca modelul de operare pentru a fi pregatiti de schimbarile ce pot interveni in viitor in economia Romaniei. Vezi ce declara seful pe resurse umane al companiei.
"Ca si organizatie, dorim, sa imbunatatim sau chiar sa transformam modelul de operare, pentru a ne pregati pentru viitor. Vrem sa fim intr-o pozitie privilegiata ca si companie, insa pentru a fi acolo, este nevoie sa facem schimbari inca de pe acum", spune Dorin Grigorescu, directorul de resurse umane de la Kraft Foods Romania.

Aceasta a fost angajat la Kraft Foods Romania in functia de director de resurse umane in 1995. Compania are in prezent 250 de angajati.

2011- Anul proiectelor


"A fost anul proiectelor. Am derulat proiecte atat in cadrul departamentului, cat si proiecte majore de business cu impact direct asupra afacerii. In 2011, am investit in oameni si organizatie, am imbunatatit procesele pentru a deveni mai eficienti si, in general, a fi pregatiti mai bine pentru provocarile din mediul extern si al competitie in crestere", a explicat Dorin Grigorescu.

Citeste in intregime declaratia acestuia in articolul Provocarile anului 2012 in HR. Vezi ce iti pregatesc sefii de resurse umane


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri