23 Ianuarie 2012

Ce manageri si-au schimbat jobul: Top On the Move



Vezi ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana.

Qualia a numit un nou partener

Firma de consultanta si executive search Qualia a numit la inceputul acestui an un nou partener, in persoana Laurei Pissea, care a fost promovata pe aceasta pozitie.

Pissea s-a alaturat echipei Qualia in luna martie a anului 2011, in calitate de Senior HR Consultant. Din acest rol, ea a coordonat si finalizat cu succes proiecte de recrutare si executive search pentru companii din diverse industrii.

Citeste aici mai multe despre noul partener al Qualia.


AIG/Lincoln si-a luat director comercial de la Dinu Patriciu

Dezvoltatorul si constructorul AIG/Lincoln, cunoscut pe piata locala pentru cladirea de birouri Lakeview de pe bulevardul Barbu Vacarescu, l-a recrutat pe Mihai Plaesu pentru pozitia de director comercial. In ultimii patru ani, Plesu a lucrat pentru miliardarul Dinu Patriciu.

Mihai Plaesu are o experienta de 12 ani in piata imobiliara. In perioada 2000 -2007 el a lucrat in cadrul companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Citeste aici mai multe despre cine este Mihaei Plaesu.


Un nou partener pe litigii & arbitraj la Popovici Nitu & Asociatii

Popovici Nitu & Asociatii are in acest moment doi parteneri si peste 25 de avocati in echipa de litigii si arbitraj, cea mai noua promovare fiind cea a Ilincai Stefanescu.

Ea are experienta in diverse proceduri de conciliere, mediere si arbitraj, asistand/reprezentand clientii in fata instantelor judecatoresti sau de arbitraj.

Citeste aici mai multe despre noul partener al Popovici Nitu & Asociatii.



Willbrook a recrutat director de leasing de la GTC

Raluca Teposu va ocupa, incepand cu data de 16 ianuarie 2012, functia de director al departamentului commercial leasing in cadrul dezvoltatorului Willbrook. In ultimii opt ani, ea a lucrat ca director de marketing si vanzari pentru GTC.

Ea se va ocupa de organizarea departamentului de inchirieri al Willbroook, dezvoltarea portofoliului de clienti si gestionarea relatiilor cu chiriasii. Willbrook este cunoscut pentru dezvoltarea cladirilor de birouri Cathedral Plaza si Willbrook Platinum (foto), aceasta din urma avand chiriasii companiile Pfizer si Realitatea Media.

Citeste aici mai multe despre cine este Raluca Teposu.



Volksbank si-a luat vicepresedinte pentru administrarea creditelor

Volksbank a numit un vicepresedinte la subsidiara din Romania care se va ocupa de administrarea creditelor, acesta activand anterior in departamentul de management al riscului la nivelul grupului austriac.

Alexander Tscherteu, 37 de ani, are peste zece ani de experienta in sistemul bancar si in consultanta. Si-a inceput cariera la Bank Austria Creditanstalt - BACA (actuala Unicredit–Austria) in cadrul departamentului de cercetare, unde a realizat analize ale riscului asupra tarilor din Europa Centrala si de Est.

Volksbank Romania este una din cele mai mari zece banci de pe piata locala, cu active de 4,7 miliarde de euro si o retea de 135 de unitati.

Citeste aici mai multe despre noul vicepresedinte al Volksbank Romania.




ING Bank si-a luat de la RBS manager pentru divizia corporate

ING Bank, subsidiara locala a grupului olandez cu acelasi nume, l-a numit pe Radu Ropota in functia de Head of Corporate Clients al diviziei Commercial Banking.

Radu Ropota a ocupat in ultimii zece ani diverse functii in cadrul ABN Amro si apoi RBS. Inainte de a se alatura echipei ING Bank, Ropota a ocupat pozitia de Head of Corporate Clients in cadrul RBS Romania.

Citeste aici mai multe despre noul manager recrutat de ING Bank.


Ali Ergun Ergen a lasat Baneasa pentru Plaza si Bucuresti Mall

Ali Ergun Ergen, cel care in ultimii sase ani a fost responsabil cu dezvoltarea Proiectului Baneasa, s-a intors de curand la dezvoltatorul Anchor Grup, proprietarul centrelor comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall.

In varsta de 41 de ani, Ali Ergun Ergen este considerat unul din cei mai experimentati consultanti din piata de retail.

De origine turca, el a condus operatiunile Anchor din 1999 si pana in decembrie 2005, cand a parasit grupul Anchor pentru Proiectul Baneasa, dezvoltat de Gabriel Popoviciu in nordul Bucurestiului.

Citeste aici mai multe despre intoarecerea lui Ali Ergun Ergen la Anchor Grup.




Robert Rekkers a demisionat de la Bancii Transilvania

Robert Rekkers si-a dat demisia din functia de director general al Bancii Transilvania (BT) si din calitate de membru al Consiliului de Administratie al bancii. El a indeplinit functia de director general al Bancii Transilvania timp de peste noua ani, fiind unul dintre cei mai longevivi manageri din industria bancara.

Fostul director general al Bancii Transilvania nu a oferit nicio explicatie cu privire la motivul demisiei.

Totodata, Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania l-a desemnat ca administrator delegat interimar, pentru coordonarea activitatii BT si a Comitetului Executiv de Management, pe Peter Franklin.

Citeste aici mai multe despre demisia neasteptata a lui Robert Rekkers.





Citeste si