MerchantPro, platformă de soluții Saas pentru eCommerce, anunță organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului dotCommerce Digital Retail Forum, care va avea loc pe 11 iunie 2024, la Terra Events Hall. Evenimentul reuneste figuri emblematice din eCommerce si mediul de business si va oferi participantilor atat acces la continut si know-how valoros, cat si oportunitati de networking exclusiv si explorare a celor mai performante solutii dedicate comertului online.

Conținut premium, speakeri emblematici și networking exclusiv

dotCommerce Digital Retail Forum aduce o agenda de discutii si dezbateri pe subiecte de actualitate, precum impactul AI, internetul Cookieless si efectele asupra comertului online, dar si tematici precum strategiile de finantare pentru IMM-uri, cu precadere din zona comertului online. De asemenea, agenda include discuții cu reprezentanții unor magazine online relevante, care vor vorbi despre viziunea și experiența proprie în a construi o afacere de succes în eCommerce.

Agenda evenimentului cuprinde si prezentări ale unor soluții inovative, precum și dezbateri aplicate pentru creșterea performanței magazinelor online. Ziua va fi presărată și cu momente de relaxare, iar experiența dotCommerce se va încheia cu un Exclusive Garden Party.

Participantii vor putea interactiona cu speakerii prezenti pe scena dotCommerce, printre care se numara Iulian Stanciu - Presedinte Executiv eMAG, Arthur Radulescu - Founder & CEO MerchantPro, Rares Banescu - Owner & Founder theMarketer, Bogdan Iftemie - Business Development Director PayPo, Vlad Marincas - CEO & Co-Founder Aqurate, Robert Trandafir - CEO & Co-Founder GUN Media, Ciprian Ghioc - Manager TSG si multi altii.

Ultimele ore de Early Bird!

Până pe 10 Mai ai posibilitatea să cumperi bilete la un pret special începând cu 59 euro. Vezi biletele aici.

Evenimentul este organizat de MerchantPro, cu sustinerea theMarketer - partener principal, PayPo, Aqurate, GUN Media, Mokka, tbi bank, DoctorSEO, Netopia, Leanpay și a partenerilor media wall-street.ro, Retail.ro și start-up.ro.

Sursa foto: InternetCorp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri