MerchantPro, platformă de soluții Saas pentru e-Commerce, anunță organizarea celui mai mare eveniment de eCommerce din România dedicat inovației și performanței. Intitulat dotCommerce Digital Forum, evenimentul va avea loc pe 15 iunie 2023, la Pentagon Events Hall și va oferi participanților conținut premium furnizat de lideri din industrie, dar și networking exclusiv și soluții performante dedicate comerțului online.

Printre subiectele și temele de discuție propuse de organizatori în cadrul evenimentului se numără tendințe și provocări actuale din eCommerce, inovații și tehnologii, securitatea datelor și a tranzacțiilor, îmbunătățirea experienței de cumpărare, dar și dezbateri despre viitorul eCommerce-ului, investiții necesare, strategii și soluții.

Conceptul eventului pornește de la dorința de a aduce împreună pe de-o parte magazine online de talie medie interesate de strategii noi de dezvoltare a business-ului, iar de cealaltă parte soluțiile și companiile care pot facilita drumul comerciantilor către scalare. Abordăm însă lucrurile dintr-o perspectiva diferită, concentrându-ne pe a oferi participantilor acces la know-how-ul cu ajutorul căruia să își poată crea o viziune de business bine fundamentată. Ca sa simplific putin, stăm departe de paradigma rezultatelor rapide și a succesului obținut peste noapte și ne orientăm în schimb către tematici din sfera inovației și a noilor tehnologii care schimbă regulile jocului, a leadership-ului și a performanței de business

Arthur Rădulescu, CEO, Merchant Pro.

Conținut premium, speakeri emblematici și networking exclusiv

Printre tendințele care se remarcă anul acesta în eCommerce și care vor face obiectul dezbaterilor din cadrul evenimentului sunt investițiile în automatizări, inclusiv pentru integrarea și adopția soluțiilor de inteligență artificială, precum și creșterea performanței magazinelor din perspectiva vizitatorilor, la nivel de storefront. A crescut interesul comercianților față de integrarea în magazinele lor online a unor soluții de optimizare a proceselor și operațiunilor, inclusiv a unor sisteme de inteligență artificială precum precum ChatGPT, Google Translate sau Deepl, care vor permite comercianților să se diferențieze față de competiția lor prin conținut și personalizare.

Antreprenorii din online se orientează din ce în ce mai mult către îmbunătățirea experienței vizitatorilor site-ului, cu efect imediat în rata de conversie și vânzări. Acum o platformă de eCommerce trebuie să fie, în primul rând rapidă, ușor de utilizat, să ofere o experiență confortabilă de cumpărare pentru clienți, dar și oportunități de analiză și testare agilă pentru comercianți. Se conturează, astfel, o nevoie evidentă a comercianților de a investi în zona asta, de a fi la curent cu cele mai noi tehnologii, soluții și strategii care să le asigure evoluția într-un mediu din ce mai competitiv. La acest eveniment se vor întâlni direct cu specialiști și pot pleca acasă cu soluțiile care vor crea valoare pentru business-urile lor

Arthur Rădulescu.

Astfel, dotCommerce Digital Forum aduce o importantă dimensiune concretă, atât prin sesiunile de discuții aplicate din agendă, dar și prin accesul în zona Expo din cadrul evenimentului, unde participanții pot avea interacțiuni directe cu reprezentanții soluțiilor partenere.

Agenda evenimentului cuprinde prezentări ale unor soluții inovative, precum și dezbateri aplicate pentru creșterea performanței magazinelor online. De asemenea, agenda include discuții cu reprezentanții unor magazine online relevante, care vor vorbi despre viziunea și experiența proprie în a construi o afacere de succes în eCommerce.

Astfel, participanții la eveniment vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentanți ai magazinelor online precum eMag, Libris, TheHome, dEpurtat.ro, Alura.ro și ai altor business-uri online reputate. Vorbitori din partea TheMarketer, Innoship, Gun Media, Aqurate, MTH Digital sau Netopia vor dezbate soluțiile necesare pentru scalare optimizată a unei afaceri online.

Ziua va fi presărată și cu momente de relaxare, iar experiența dotCommerce se va încheia cu o Exclusive Cocktail Party pe terasa rooftop a locației.

Evenimentul, dotCommerce Digital Forum, va avea loc pe 15 iunie 2023, la Pentagon Events Hall. Detalii și biletele sunt disponibile pe pagina oficială a evenimentului, www.dotcommerce.ro, cu prețuri early bird, valabile până pe 8 mai, începând de la 39 euro.

Evenimentul este organizat de MerchantPro, platforma SaaS de eCommerce folosită de aproape 2000 de magazine online locale active și este susținut de TheMarketer, Innoship, Gun Media, Aqurate, MTH Digital, TBI Bank, Rosistem.

Parteneri media ai evenimentului: Bursa, wall-street.ro, Retail.ro, Start-up.ro, Spotmedia.ro, Digital-Business.ro, Revista Club Antreprenor.

Despre MerchantPro

MerchantPro este un proiect al companiei ShopMania Net, care se adresează antreprenorilor din eCommerce din România și Europa, prin funcționalități competitive de eCommerce, servicii profesioniste de suport și soluții personalizate, adaptate necesităților specific de dezvoltare.

Platforma MerchantPro este folosită la nivel regional, peste 5.000 magazine online utilizându-i funcționalitățile în cei peste 15 ani de prezență pe piață. În ultimii doi ani, MerchantPro și-a consolidat prezența pe piața internă și internațională, cu aproape 2000 de magazine active în România, și un număr în creștere continuă pe piața din Vestul, respectiv sud-estul Europei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri