E oficial: Magazinele House of Art si Levis au intrat in insolventa

Tribunalul Bucuresti a numit Casa de Insolventa Transilvania administrator judiciar pentru companiile Staff Collection si Corssa, care opereaza in Romania retelele de magazine House of Art, Fox, Levis si Eponge.

Instanta Tribunalului Bucuresti a admis cererile Staff Collection si Corssa de deschidere a procedurilor de insolventa pentru propriile societati, scrie Mediafax.

"Casa de Insolventa Transilvania va analiza in perioada urmatoare activitatea Staff Collection si Corssa si va lucra alaturi de conducerea companiilor pentru a contura cel mai bun plan de reorganizare. Obiectivul procesului de reorganizare este continuarea activitatii comerciale a Staff Collection si Corssa pe piata romaneasca intr-un mod solid si sustenabil", se arata intr-un comunicat al administratorului judiciar.

Reprezentantii CITR mentioneaza ca insolventa unei firme nu inseamna neaparat esecul afacerii, fiind posibila relansarea acesteia cu conditia unui plan de reorganizare adecvat si inceperea procedurilor la momentul potrivit.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri