Societatile Staff Collection si Corssa opereaza brandurile House of Art, Fox, Levis si Eponge.

„Planurile sunt concepute pentru o perioada de 3 ani, iar in primul an de reorganizare este prevazuta fuziunea prin absorbtie a celor doua societati, astfel incat Staff Collection SRL va prelua prin fuziune Corssa SRL. Planul prevede rambursarea integrala a creantelor garantate, salariale si bugetare in perioada aplicarii acestora”, a declarat Adrian Lotrean, senior partner CITR.

In cazul Staff Collection SRL, planul a fost votat de 4 categorii de creditori (garantati, salariati, bugetari si chirografari privilegiati) dintr-un total de 5 categorii, iar in cazul Corssa SRL de toate cele 5 categorii de creditori. Principalii creditori ai House of Art sunt Banca Transilvania, BT Leasing, Piraeus Bank, ERB Leasing si ANAF.

Citeste si:

In prezent, dupa aprobarea planurilor de reorganizare, urmeaza confirmarea acestora de catre judecatorul sindic, pentru a putea fi apoi implementate.

Obiectivul procesului de reorganizare este continuarea activitatii comerciale a Staff Collection si Corssa pe piata romaneasca intr-un mod solid si sustenabil, asa cum CITR declara inca de la deschiderea procedurii de insolventa a House of Art, in urma cu un an.