Real inchide la Ghiroda in martie si redistribuie angajatii in celelalte doua hipermarketuri din Timisoara

Real Hypermarket Romania, parte a grupului german Metro, a anuntat ca toti angajatii unitatii din Ghiroda, care va fi inchisa luna viitoare, vor lucra in celelalte doua hipermarketuri ale retelei din Timisora.

„Toti angajatii au primit loc de munca similar celui avut pana acum, cu pastrarea pachetului salarial, intr-unul dintre celelalte doua magazine detinute in Timisoara", a precizat Valentin Pauna, directorul de resurse umane in cadrul companiei.

In cadrul magazinului care se va desfiinta lucreaza in jur de 250 de persoane.

Repartizarea angajatilor unitatii din Ghiroda s-a realizat pe baza cererilor adresate de acestia, in cadrul consultarilor individuale care au avut loc cu fiecare in parte, potrivit unui comunicat de presa.

Real Hypermarket a anuntat inchiderea magazinului din Ghiroda, de langa Timisoara, in decembrie 2011, cauza fiind pierderile inregistrate.

Retailerul german este cel de-al doilea retailer international care a inchis un magazin in Romania. Primul este Carrefour, care a trebuit sa inchida hipermarketul din cadrul centrului comercial Armonia Braila, in vara lui 2009.

Hipermarketul Real din Ghiroda a fost deschis in 2009, in urma unei investiti cifrate la 24,2 milioane de euro. Aceasta era cea de-a treia unitate detinuta de companie in Timisoara.

Real reporneste motoarele expansiunii

Compania de retail a anuntat, recent, dezghetarea planurilor de expansiune. Astfel, Real va deschide in 2012/2013 un nou hipermarket in parcul comercial AFI Bucurestii Noi.

In plus, retailerul are in vedere si continuarea modernizarii si remodelarii unor magazine mai vechi.

La momentul actual, Real opereaza o retea de 25 de hipermarketuri. Pana acum, compania germana a investit peste 500 de milioane de euro in deschideri si remodelari de magazine in Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri