„Toti angajatii au primit loc de munca similar celui avut pana acum, cu pastrarea pachetului salarial, intr-unul dintre celelalte doua magazine detinute in Timisoara", a precizat Valentin Pauna, directorul de resurse umane in cadrul companiei.

In cadrul magazinului care se va desfiinta lucreaza in jur de 250 de persoane.

Repartizarea angajatilor unitatii din Ghiroda s-a realizat pe baza cererilor adresate de acestia, in cadrul consultarilor individuale care au avut loc cu fiecare in parte, potrivit unui comunicat de presa.

Real Hypermarket a anuntat inchiderea magazinului din Ghiroda, de langa Timisoara, in decembrie 2011, cauza fiind pierderile inregistrate.

Retailerul german este cel de-al doilea retailer international care a inchis un magazin in Romania. Primul este Carrefour, care a trebuit sa inchida hipermarketul din cadrul centrului comercial Armonia Braila, in vara lui 2009.

Citeste si:

Hipermarketul Real din Ghiroda a fost deschis in 2009, in urma unei investiti cifrate la 24,2 milioane de euro. Aceasta era cea de-a treia unitate detinuta de companie in Timisoara.

Real reporneste motoarele expansiunii

Compania de retail a anuntat, recent, dezghetarea planurilor de expansiune. Astfel, Real va deschide in 2012/2013 un nou hipermarket in parcul comercial AFI Bucurestii Noi.

In plus, retailerul are in vedere si continuarea modernizarii si remodelarii unor magazine mai vechi.

La momentul actual, Real opereaza o retea de 25 de hipermarketuri. Pana acum, compania germana a investit peste 500 de milioane de euro in deschideri si remodelari de magazine in Romania.