Portughezii construiesc centura Tecuci. Vezi cat de mare e oferta

Compania de Drumuri a desemnat firma portugheza Soares da Costa castigatoare a licitatiei pentru constructia soselei de centura a orasului Tecuci (judetul Galati), de 7 km, cu o oferta de 49,01 milioane lei (11,27 milioane euro), potrivit Mediafax.

"Durata contractului este de 42 luni, din care 18 luni dureaza executia si 24 luni perioada de notificare a defectiunilor. Contractul va fi semnat dupa finalizarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Administratorul retelei de drumuri a anuntat, in septembrie 2011, ca a primit zece oferte pentru constructia centurii Tecuci. Printre ofertanti s-au numarat, pe langa compania portugheza, consortii si firme din Romania, Spania si Germania.

Soares da Costa este una dintre cele mai mari companii din domeniul constructiilor civile si lucrarilor publice din Portugalia.

Compania are birouri in SUA, Romania, Angola si Mozambique. Operatiunile din afara Portugaliei reprezinta peste jumatate din activitatile constructorului.

In Romania Soares da Costa a participat si la licitatiile pentru constructia tronsonului de autostrada Cermavoda-Medgidia, a centurii Mihailesti (judetul Giurgiu) si extinderea retelei de canalizare din Titu, Dambovita.

Sursa foto: Ministerul Transporturilor.



Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »



Setari Cookie-uri