Amway Romania, compania de vanzari directe, are un nou director general, in persoana Ioanei Enache, care anterior a lucrat in companii precum GlaxoSmithKline, A&D Pharma si Petrom.
Ioana Enache il inlocuieste in functie pe George Popescu, care a condus compania mai bine de sase ani, in urma transferului acestuia intr-un post de manager in cadrul unui proiect global al corporatiei Alticor, din care face parte Amway.

Ea are o experienta de 19 ani in vanzari, marketing, comunicare, strategie si managementul schimbarii,

In ultimii 5 ani, a lansat si sustinut în calitate de senior consultant, proiecte precum: “Parcurile Viitorului“ si “Environmental Branding Petrom City”.

"Pozitia de director general a Amway Romania este o provocare extraordinara si onoranta pentru mine. Am preluat cu mare incredere aceasta responsabilitate. Sunt convinsa ca experienta si atuurile mele profesionale vor completa competentele deosebite ale colegilor mei pentru a contribui impreuna la succesul companiei", a declarat Ioana Enache, director general Amway Romania.

Amway Romania a fost infiintata in 1997, iar in prezent isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari prin intermediul unei forte de vanzari de 40.000 de intreprinzatori si clienti, iar sediul companiei se afla in Bucuresti.

Citeste si George Popescu pleaca de la conducerea Amway si va prelua o functie la nivel de grup
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri