Retailerul german Metro Cash & Carry va organiza, in perioada 7-11, la Romexpo, un targ expozitional de solutii de afaceri pentru HoReCa, vanzare cu amanuntul si birouri din regiunea Europei de sud-est, pentru care va investi 1,2 milioane de euro.

Evenimentul, ajuns la a treia editie, va reuni, pe o suprafata expozitionala de 15.000 de metri patrati, peste 200 de furnizori Metro cu oferte speciale, consultanti din Romania si de peste hotare, precum si oameni de afaceri si profesionisti.

"Sunt asteptati peste 50.000 de oameni de afaceri, din care peste 5.000 de oameni de afaceri vor veni din 11 orase cu curse speciale (avioane si autocare) puse la dispozitie de organizator (Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Galati, Braila, Buzau, Constanta, Pitesti, Targoviste, Craiova, Deva, Arad, Timisoara, Oradea, Turda, Cluj, Tg. Mures, Baia Mare, Satu Mare, Brasov, Sibiu, Ploiesti)", potrivit organizatorilor.

Intre 7 si 9 martie, evenimentul va fi deschis doar clientilor Metro (cu legimatie), iar intre 10 si 11 martie vor avea acces si publicul larg, pe baza platii unui bilet.

Vor avea loc prezentari de produse, demonstratii culinare, degustari gastronomice, precum si de vin.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si