Primele doua module de curs din cele patru programate pentru acest an se vor desfasura in datele de 9 mai (Essential Communication Skills) si 10 mai (Managing Building Maintenance), la hotelul Ramada Nord din Bucuresti. Cursurile vor fi sustinute de Ian Cramp, unul dintre cei mai titrati specialisti ai BIFM.
Inscrierea la fiecare dintre cele doua module de curs costa 465 de Euro + TVA pentru membrii RABO si 520 de Euro + TVA pentru non membri. Persoanele care achizitioneaza un pachet pentru ambele zile beneficiaza de o reducere de 15% din totalul pretului fara TVA.
Programele de instruire oferite de BIFM sunt strans legate de cele 20 de competențe specifice domeniului de Management al Facilitatilor si au fost proiectate pentru a sprijini profesionistii din acest domeniu să se dezvolte si sa evolueze din punct de vedere profesional. Cursurile organizate de RABO în parteneriat cu BIFM ofera o certificare a cunostintelor recunoscuta la nivel global.
Anul acesta, primele module ale cursurilor pentru managerii de facilitati organizate de RABO Academy si BIFM sunt promovate prin intermediul unui parteneriat media cu publicatia online de business Wall Street, care va oferi cititorilor sai cate un loc pentru fiecare dintre cele doua cursuri (Essential Communication Skills si Managing Building Maintenance).
Modulul “Essential Communication Skills” prezinta particularitatile comunicarii cu chiriasii si furnizorii de servicii pentru cladiri, precum si tehnici de mentinere si imbunatatire a relatiilor cu acestia.

Cursul de “Managing Building Maintenance” este structurat astfel incat sa aduca un plus de know-how managerilor de facilitati pentru a anticipa probleme legate de functionarea cladirilor si pentru a implementa programe de preventie pentru facilitatile din interiorul si exteriorul proprietatilor.

Pentru detalii despre structura detaliata a cursurilor, precum si modalitati de inscriere, va rugam accesati www.rabo.org.ro/rabo-academy.

Program organizat de:

si sustinut de: