"Dupa verificarea si analizarea documentelor de participare depuse, RINA Simtex Organismul de Certificare SRL Bucuresti a fost declarat ofertant acceptat, iar in urma oferirii pretului de pornire al licitatiei, de 2,58 milioane de lei, a fost declarat ofertant adjudecatar, conform prevederilor legale", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, scrie Mediafax.

RINA Simtex a fost singurul participant la licitatia cu strigare care a avut loc marti.

Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) a fost infiintata in 1910. ISCIR are un capital social de 1,93 milioane de lei si are ca obiect de activitate testele si analizele tehnice. Firma are 18 salariati.

Citeste si:

In perioada urmatoare vor fi negociate clauzele contractului de vanzare-cumparare de actiuni.
RINA Simtex are un capital social de 143.000 de lei si este detinuta in proportie de 70% de RINA International BV din Olanda. Restul actiunilor apartin mai multor persoane fizice de cetatenie romana.

Potrivit celor mai recente informatii disponibilie, RINA Simtex a avut in 2010 o cifra de afaceri de 6,7 milioane de lei si un profit brut de 1,6 milioane de lei. Firma avea in 2010 un numar de 43 de angajati.

Sursa foto: freedigitalphotos.net