Heineken Romania va avea din nou director general. Functia este libera de peste 3 luni

Onno Rombouts va ocupa functia de managing director al companiei Heineken Romania incepand cu 1 iunie 2012, dupa ce fostul managing director, Jan Derck van Karnebeek, a fost promovat in functia de regional president al Heineken Europa Centrala si de Est din 1 ianuarie 2012.

Functia de managing director este libera de peste 3 luni si va ramane neocupata inca 3. Oficialii companiei au spus pentru wall-street.ro ca interimatul este asigurat de intreaga echipa de management a Heineken, iar echipa coordoneaza compania pe baza aceleiasi strategii ca si cea dinaintea promovarii lui Jan Derck van Karnebeek.

Noul director pe Romania, Onno Rombouts are o experienta de aproape 20 de ani in Heineken timp in care a avut diverse functii de conducere in domeniul comercial in tari din intreaga lume. Onno si-a inceput cariera in Olanda, a ocupat apoi diverse functii de conducere in cadrul companiei Vrumona, divizia de soft drinks, devenind apoi country manager al companiei in Republica Dominicana.

In 2002, Onno s-a alaturat operatiunilor companiei din Europa Centrala si de Est, fiind numit apoi Mmarketing and sales Director al Heineken Ungaria, unde a avut un rol crucial in succesul integrarii fabricii Amstel Ungaria si Brau Union Ungaria.In 2006 a fost numit general manager al Surinaamse Brouwerij NV, care a cunoscut o importanta crestere a cotei de piata sub conducerea sa.

Inainte de sosirea in Romania, Onno Rombouts a ocupat functia de managing director, export and director regional commerce al Heineken in zona Asia Pacific.

Heineken este cea mai mare companie producatoare de bere din Europa si a treia din lume ca volum de bere vanduta. In Romania Heineken are 4 fabrici situate in Miercurea Ciuc, Constanta, Craiova si Mures si 1.100 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri