Jan Derck van Karnebeek, directorul general al Heineken Romania, al doilea mare jucator de pe piata locala a berii, a fost promovat in functia de presedinte regional pentru operatiunile Heineken in Europa Centrala si de Est, inlocuindu-l pe Nico Nusmeier, care a parasit compania.
Nico Nusmeier, presedinte regional al Heineken pentru Europa Centrala si de Est, va fi inlocuit de la 1 ianuarie 2012 de catre Jan Derck van Karnebeek (foto), in prezent managing director al Heineken Romania, dupa ce Nusmeier a decis sa paraseasca firma, a anuntat producatorul de bere.

Jan Derck van Karnebeek, care conduce operatiunile Heineken pe piata locala din 2009, va avea biroul in Viena si va deveni membru al comitetului executiv, raportandu-i direct lui Jean-François van Boxmeer, presedinte si CEO al Heineken.

van Karnebeek lucreaza in grupul Heineken din anul 1992, ocupand diferite functii in Olanda, China si Slovacia.

Heineken Romania a afisat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri de 7%, pana la 220 milioane de euro. Compania detine pe plan local fabrici in Miercurea Ciuc, Targu Mures, Craiova si Constanta si are 1.100 de angajati.

Portofoliul de marci Heineken Romania acopera toate segmentele pietei: Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Gösser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri