7 Mai 2012

Top On the Move: Ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana



Vezi ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana.

Tomas Spurny - BCR

BCR, cea mai mare banca din Romania, are un nou presedinte executiv, dupa ce bancherul ceh Tomas Spurny a obtinut aprobarea BNR pentru a-l inlocui pe fostul presedinte Dominic Bruynseels, al carui mandat s-a incheiat.

Tomas Spurny (47 de ani) isi incepe mandatul de presedinte executiv dupa ce a fost numit la conducerea Bancii Comerciale Romane la inceputul acestui an de catre Consiliul de Supraveghere al BCR.

Foto: index.hu.

Luminita Runcan - Banca Transilvania

Directorul executiv al trezoreriei Bancii Transilvania, Luminita Runcan, a fost numit director general adjunct, fiind aprobat in functie joi de Consiliul de Administratie al bancii, potrivit Mediafax.

"Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania, intrunit in sedinta din 26 aprilie, a hotarat numirea unei a doua persoane in functia de director general adjunct si conducator al bancii, in persoana doamnei Luminita Delia Runcan", a anuntat banca, printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Runcan va prelua pozitia abia dupa ce va primi aprobarea Bancii Nationale a Romaniei.




Dan Suciu - Guvern

Dan Suciu, purtatorul de cuvant a Cabinetului Ungureanu, a demisionat el urmand sa isi indeplineasca atributiile pana vineri (4 mai) noapte, la ora 24.00, potrivit site-ului Guvernului.

Decizia a venit dupa ce guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a picat in urma unei motiuni de cenzura initiate de USL.

"Am incercat sa vad lucrurile si din aceasta perspectiva, asa cum le vedeti si dumneavoastra, pentru ca-mi revendic activitatea de jurnalist, pe care am avut-o pana acum", a afirmat Suciu in fata jurnalistilor.


Sorin Blejnar - Fisc

Fostul sef ANAF Sorin Blejnar a anuntat ca demisioneaza de la conducerea departamentului care va controla marile averi, deoarece nu doreste sa lucreze intr-o administratie condusa de Victor Ponta, si ca va activa intr-o firma privata sau se va implica in politica.

"Am decis sa demisionez din functia publica de director al Departamentului numit generic «Directia de Control al Marilor Averi», din cauza faptului ca sunt un om de onoare. Refuz sa lucrez intr-o administratie publica condusa de un premier care in ultimii ani a atacat si denigrat continuu activitatea ANAF si a conducerii acesteia din considerente personale si politice", a declarat fostul presedinte ANAF, citat de Mediafax.




Citeste si