“Cea mai mare comanda a companiei a fost in 2011 si s-a desfasurat pe parcursul anului. Este vorba de o persoana din provincie, cu o casa clasica, care si-a decorat baile cu mosaic cu foita de aur, baterii aurii. Arhitectii au reusit sa combine foarte frumos materialele opulente, mai ales ca si casa este una in care se potrivesc aceste elemente, avand o pozitie foarte frumosa si un teren foarte mare care iti da senzatia de adevarat domeniu. Totul a fost gandit pana la cel mai mic amanunt”, povesteste Catalina Pruteanu, general manager al Diseno, compania care a furnizat placajele si obiectele sanitare pentru aceasta lucrare.

Catalina Pruteanu a mentionat ca valoarea mare a comenzi nu a venit neaparat din faptul ca o singura piesa a fost exagerat de scumpa, insa casa avand multe bai cu suprafete mari si volumele livrate au fost consistente.

“Este o valoare mare pentru o singura casa, insa asa cum am mentionat si proprietatea este mare. Probabil, valoarea totala a comenzi pe acest proiect o sa ajunga undeva la 300.000 euro, avand in vedere ca acum se doreste si o piscina pe proprietate.

Diseno este o companie infiintata in 2008, care a reusit anul trecut sa atinga o cifra de afaceri de 1 milion euro.