1 Iunie 2012

Cine sunt fondatorii primei companii romanesti specializata in managementul transformarii



Adrian Stanciu, Cosmin Alexandru, Cosmina Petea si Sergiu Negut au lansat saptamana aceasta compania Wanted Transformation Consultancy, specializata in managementul transformarii.

„Wanted Transformation Consultancy a aparut dupa trei ani de criza ca un raspuns la incremenirea strategica si operationala a multor organizatii", a spus Sergiu Negut (foto), fost director general adjunct al retelei de clinici si spitale Regina Maria.

Compania va oferi servicii prin care sa sprijine echipele de board si de top management in efortul lor de transformare ca proces orientat spre o crestere sanatoasa, potrivit reprezentantilor sai.

Cosmin Alexandru, fondator al firmei de consultanta in branding si comunicare B&P Brandivia, a subliniat ca multe companii din Romania recurg la presiunea autoritatii formale pentru a-si conduce angajatii, abordare care ignora resursele de motivare intrinseca pe care romanii le au peste media celor din tarile occidentale.

Preocuparea sefilor n-ar trebui sa fie neaparat cum sa motiveze angajatii, ci mai ales cum sa nu-i demotiveze", a explicat Alexandru.

Ceilalti doi cofondatori ai Wanted Transformation Consultancy sunt Adrian Stanciu (fondator al firmei de training Human Synergistics) si Cosmina Petea (fost head al departamentului de resurse umane in cadrul CME, proprietarul ProTV).



Citeste si