Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a numit, prin ordin de ministru, noi sefi la institutiile subordonate Ministerului.

Astfel, Dan Lucian Stefan Mogos este noul presedinte al Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Adi Florinel Barbu este noul director general al Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF) si Dorel Gheorghe Benu a fost numi director general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Dan Mogos, noul presedinte al ADS, este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Craiova, promotia 2000. In perioada 2007-2008 a fost director al Cancelariei Prefectului judetului Dolj, iar din anul 2008 pana la numirea in functia de Presedinte ADS, a detinut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Dolj pe probleme economice.

Adi Barbu, directorul general ANIF, a absolvit Facultatea de Transporturi a Universitatii Politehnice Bucuresti, iar din 2009 pana in prezent, a fost directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor Olt, in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastucturii.

In ceea ce il priveste pe Gheorghe Benu, noul director APIA, acesta a absolvit Facultatea de Tehnologia Constructiilor de Masini din Bucuresti, iar din anul 2009 a fost director general adjunct la APIA.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Min. Agriculturii: 30 MIL. lei pentru incurajarea angajarii tinerilor