Noul presedinte al CEC Bank, 5 functii la stat, detinute in acelasi timp! Cat castiga!

Cat castiga noul presedinte al Consiliului de Administratie al CEC Bank inainte de a prelua pozitia, doar din postura de membru in CA? Peste 227.000 de lei pe an. Si acesta nu era singurul venit. In total, Valentin Mavrodin a incasat, in 2017, peste 440.000 de lei doar din functii de conducere in institutii de stat.

Valentin Mavrodin detinea, inainte de a prelua pozitia de presedinte CA al CEC Bank, functiile de secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice si director general al Trezoreriei, pentru care, in 2017, a obtinut venituri anuale de aproape 100.000 de lei, reiese din declaratia de avere a acestuia.

In acelasi timp, el mai ocupa inca patru pozitii in institutii de stat. Dintre acestea, cea mai banoasa s-a dovedit cea de membru in CA al CEC Bank, respectiv 227.000 de lei pe an.

Din pozitia de membru in CA al Registrului Auto Roman, Mavrodin a incasat, in 2017, aproape 60.000 de lei, iar de la Loteria Romana, din aceeasi postura, 5.470 de lei pe an.

Tot in 2017, timp de 2 luni, Valentin Mavrodin a detinut si functia de presedinte al Comitetului Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari din Eximbank, pentru care a incasat 51.778 de lei.

Valentin Mavrodin a preluat functia de presedinte al Consiliului de Administratie al CEC Bank, la propunerea Ministerului Finantelor Publice, in calitate de actionar majoritar, de la Radu Gratian Ghetea, caruia nu i s-a mai prelungit mandatul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri