FAN Courier lanseaza incepand din august serviciul Collect Point care va permite consumatorilor din Bucuresti si Ilfov sa expedieze colete si plicuri in cele 40 de magazine ale retelelor Inmedio si Relay.

Plata se va efectua printr-un SMS transmis de expeditor, iar serviciul este disponibil tuturor persoanelor care detin un telefon mobil cu o cartela activa in retelele Orange, Vodafone si Cosmote.

”Retelele Inmedio si Relay permit plasarea unei expeditii, in unele locatii chiar pana la orele 23.00, sapte zile din sapte”, a declarat Adrian Mihai, actionar FAN Courier .

Serviciul Collect Point permite expedierea de plicuri si colete cu greutatea de maxim 5 kg, oriunde in reteaua de acoperire FAN Courier.

Ca si in cazul serviciului de curierat clasic, timpul de expeditie a unui colet livrat prin serviciul Collect Point este in medie de 24 de ore.

Pana la sfarsitul anului, FAN Courier ia in calcul extinderea parteneriatului la nivel national dar si in alte lanturi de magazine astfel incat noul serviciu sa poata fi accesat si de catre clientii din alte orase.

FAN Courier este compania lider de piata in domeniul serviciilor de curierat, infiintata in 1998, cu capital 100% romanesc. Cei trei actionari sunt Felix Patrascanu si fratii Adrian si Neculai Mihai. Compania are o flota de 1.500 masini.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
FAN Courier se muta CTPark Bucharest pe 2.000 mp