Serviciul de livrare colete care elimina timpii de asteptare a unui curier a fost lansat printr-un program pilot, in Bucuresti si judetul Ilfov, in luna august.

”Acoperirea cererii la nivel national era al doilea pas in implementarea noului serviciu insa datorita rezultatelor excelente obtinute in primele trei luni, am decis sa devansam termenul de extindere in toata tara”, au declarat reprezentantii FAN Courier.

Ca si in cazul programului pilot, serviciul este disponibil in magazinele retelelor Inmedio si Relay, situate in centre comerciale, aeroporturi, gari sau hypermarketuri.

Citeste si:

Extinderea la nivel national face ca serviciul Collect Point sa fie disponibil in 184 de magazine, dintre care 41 in Bucuresti si judetul Ilfov. Plata se va efectua printr-un SMS transmis de expeditor.

Serviciul Collect Point permite expedierea de plicuri si colete cu greutatea de maxim 5 kg, oriunde in reteaua de acoperire FAN Courier.

FAN Courier este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Patrascanu. Compania are 2.500 de colaboratori si o flota auto de peste 1.500 de vehicule.