Dezvoltarea pietei de retail a crescut afacerile Daas Romania cu 47% in primele sase luni

Daas Romania, furnizor de servicii si echipamente pentru industriile HoReCa si retail alimentar, a incheiat primul semestru cu afaceri de 38,6 milioane de lei (8,8 milioane euro), in crestere cu 47% fata de aceeasi perioada din 2011, evolutie determinata de dezvoltarea pietei de retail, relateaza Mediafax.

Anul trecut, la finalul primului semestru, Daas a inregistrat vanzari totale de circa 6 milioane euro.

"Cresterea e sustinuta in continuare de proiectele din retail, pe fondul dezvoltarii pietei in 2012 si de majorarea cotei noastre de piata pe acest segment de la 32 la 34 de procente", a declarat intr-un comunicat Daniel Mocanu (foto), director general si actionar majoritar al companiei.

Compania a realizat in aceasta perioada proiecte pentru magazine noi sau remodelari Billa, Mega Image, Cora, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, iar pentru industria Horeca are finalizate si in desfasurare proiecte pentru o serie de clienti din Bucuresti si din tara, precum Hotel Doubletree by Hilton Oradea, Hotel Europa Royale Bucuresti, Complex Vila 23 Snagov, Fabrica Spring Time, restaurantele Pizza Hut si Domino’s, remodelari Lukoil, o serie de restaurante din Palas Mall Iasi, Hotel Oltul Baile Tusnad, Hotel Prezident Olanesti.

"Tinand cont de rezultatele din primul semestru si de informatiile care vizeaza activitatea noastra pentru al doilea semestru, suntem increzatori ca vom atinge tinta de 25 milioane euro pe care ne-am stabilit-o pentru anul acesta", a adaugat Mocanu.

Daas a dezvoltat incepand cu anul 2007 propriul sistem de monitorizare al instalatiilor frigorifice din magazinele de retail, oferind in prezent clientilor monitorizare in regim non stop.

Compania activeaza pe piata din Romania din 1993. Daas are cinci birouri in Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Cluj, Iasi si reprezentanti de vanzari si service in Craiova, Timisoara, Brasov, Sibiu, Oradea si Satu-Mare. In Bucuresti si Constanta, birourile sunt completate de magazine de prezentare si vanzare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri