Oresa Ventures il numeste pe Gabriel Muresanu in functia de conducere a RTC Proffice Experience, companie preluata de fondul de investitii suedez la sfarsitul anului 2011. Noul CEO va intra in functie incepand cu 1 septembrie, inlocuind-o pe Laura Arghirescu.


Gabriel Muresanu este specializat in consultanta de vanzari B2B si B2C, precum si in dezvoltarea echipelor de vanzari pentru toate segmentele de client business si consumer, avand o experienta de 20 ani in idustria de telecomunicatii.

Dupa o cariera de 14 ani in cadrul Vodafone, Gabriel Muresanu a lansat, la inceputul anului 2011, un proiect propriu de consultanta telesales, Awareness Power Consulting, si a dezvoltat campanii de vanzari telefonice de succes pentru trei companii active pe piata din Romania, printre care s-au numarat si doua dintre companiile dezvoltate de Oresa, La Fantana si Medicover.

Oresa Ventures este un fond suedez de investitii private care activeaza cu succes pe piata romaneasca de aproape 20 de ani, dezvoltand companii, precum Fabryo, Kiwi Finance, Medicover, Synevo, La Fantana, Flanco, Credisson, Motoractive, Brewery Holding.

RTC Proffice Experience este lider pe piata de birotica si papetarie din Romania de mai bine de doua decenii. Incepand din 2011, compania face parte din portofoliul de companii detinute de fondul de investitii suedez Oresa Ventures.

RTC a trecut printr-o serie de schimbari de la preluarea de catre Oresa. Compania RTC Proffice a fost fondata de omul de afaceri roman Octavian Radu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Angajatii din avocatura consuma produse de birou de 18 euro/luna