George Catalin Costache este de la inceputul lui septembrie noul sef al Siemens, el inlocuindu-l pe Cristian Secosan, cel care a condus compania in ultimii trei ani.
Costache are o experienta de sapte ani in companie, iar din 2010 a fost seful diviziilor de customer services si metal tehnologies ambele facand parte din sectorul industrial, unul dintre cele patru sectoare de activitate ale Siemens SRL.

Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 112,1 milioane de euro si un profit net de 4,6 milioane de euro, conform Ministerului de Finante. De asemenea, a avut un numar mediu de 470 de angajati.

Managerul este licentiat al facultatii de Inginerie Hidrotehnica din cadrul Institutului de Constructii Civile Bucuresti si are o experienta in domeniu de 26 de ani. Prima functie de conducere a indeplinit-o incepand cu anul 1995, in cadrul Danfoss SRL.

Din 2003 a devenit sef pe tara pentru doua divizii ale sectorului industrial in cadrul Siemens: industry automation si drive technologies.

In perioada 2009-2010 a fost director general al Veolia Water Solutions and Technologies, pentru a reveni din 2010 in compania Siemens. Este casatorit si are doi copii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri