Costache are o experienta de sapte ani in companie, iar din 2010 a fost seful diviziilor de customer services si metal tehnologies ambele facand parte din sectorul industrial, unul dintre cele patru sectoare de activitate ale Siemens SRL.

Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 112,1 milioane de euro si un profit net de 4,6 milioane de euro, conform Ministerului de Finante. De asemenea, a avut un numar mediu de 470 de angajati.

Managerul este licentiat al facultatii de Inginerie Hidrotehnica din cadrul Institutului de Constructii Civile Bucuresti si are o experienta in domeniu de 26 de ani. Prima functie de conducere a indeplinit-o incepand cu anul 1995, in cadrul Danfoss SRL.

Citeste si:

Din 2003 a devenit sef pe tara pentru doua divizii ale sectorului industrial in cadrul Siemens: industry automation si drive technologies.

In perioada 2009-2010 a fost director general al Veolia Water Solutions and Technologies, pentru a reveni din 2010 in compania Siemens. Este casatorit si are doi copii.