Dominium Romania inaugureaza in luna septembrie a acestui an un nou punct de lucru in galeria comerciala Titan a supermaketului Auchan. Cel de-al cincilea restaurant pe care compania il deschide in Bucuresti va avea o capacitate de 80 de locuri si va acoperi, prin serviciul de delivery, intreg cartierul Titan.

Noul restaurant are o suprafata de 160 mp si cuprinde o bucatarie de 30 mp. Investitia se ridica la 200.000 de euro.

Pentru anul 2013, compania are in plan sa se extinda in Ploiesti, in centrul comercial AFI Palace Ploiesti, contractul fiind deja semnat. Urmatorul proiect anuntat de catre companie este in centrul comercial ParkLake Plaza, iar in prezent Dominium se afla in partea finala a semnarii contractului cu MegaMall.

Lantul de pizzerii mai are restaurante pe Stefan cel Mare, in zona Unirii, in AFI Cotroceni si in Militari Shopping Center.

Lantul de restaurante Dominium a patruns pe piata din Romania in anul 2007.

Dominium Romania este reprezentatul lantului de restaurante polonez Pizza Dominium, a carei activitate a debutat in Varsovia in anul 1993 si care, in prezent, detine peste 70 de locatii in Polonia. Pizza Dominium este clasat pe locul al treilea in Polonia ca dimensiuni si cifra de afaceri, dupa TelePizza si Pizza Hut. Cifra de afaceri a grupului Pizza Dominium in anul 2011 a fost de 1,6 mil. euro.