AFI Europe Romania a inchiriat aproape 90% din suprafata AFI Palace Ploiesti, mallul aflat in constructie in centrul orasului Ploiesti, care se va deschide pe 3 octombrie 2013.

Noile contracte de inchiriere, care au fost semnate recent, includ Koton, care a inchiriat 1.000 metri patrati pe coridorul fashion. Vicina, Hello Kitty, Sabon, Carturesti, Jack and Jones, Braiconf, Leonardo sau Kenvelo se numara printre brandurile care au mai semnat recent contracte de inchiriere in AFI Ploiesti.

Pe parcursul ultimelor zile, AFI a semnat, de asemenea, un acord de inchiriere de 2.200 metri patrati cu ,,Moving”, un lant de cluburi de fitness din Romania, cu locatii in Otopeni, Bucuresti (se va deschide in curand), Iasi, Cluj si, acum, in Ploiesti.

Printre chiriasi mallului se mai numara hipermarketul Cora, Flanco, H&M, New Look, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Motivi, Otter, Lee Cooper, Il Passo, B&B, Jolidon, ID Sarrieri, MOA, Kitchen Shop.

Zona de restaurante este deja inchiriata in totalitate unor branduri precum KFC, McDonald’s, El Bacha Restaurant, Pizza Dominium, Thang Long Vietnamese food si altele.

Compania a anuntat ca a demarat si lucrarile la faza a doua a mallului, de 4.000 mp, care va servi pentru extinderea zonei de entertainement .O mare parte din spatiu a fost deja inchiriat, Cinema City urmand sa deschida un cinematograf in aceasta a doua faza.

In mallul Afi Palace Ploiesti, operatorul international Ice-Rink, prezent si in AFI Palace Cotroceni, va deschide un patinoar de 450 metri patrati, care va fi operational pe tot parcursul anului. Cinema-ul XD (cinema 6D), precum si centrul Play Station au semnat, de asemenea, un contract de inchiriere si vor fi localizate aproape de patinoar. Complexul Ice Rink, incluzand spatiul de joaca al copiilor, va fi dat in functiune odata cu deshiderea din toamna a mallului.

Dupa incheiere (Faza 1 si 2), AFI Palace Cotroceni va oferi o suprafata inchiriabila totala de 33.000 metri patrati.

AFI Europe este prezent in Romania din anul 2005. Compania a dezvoltat si administreaza AFI Palace Cotroceni, unul din cele mai cunoscute si de succes malluri din Romania si printre cele mai mari cinci malluri din ECE si Europa de Sud-Est, precum si cladirea de birouri AFI Park 1, cu un grad de ocupare de 96%, chiriasii fiind in special companii din zona IT.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Harta proiectelor de retail 2020: orasele mici, pe gustul devoltatorilor
Setari Cookie-uri