Telus International este un furnizor global de solutii de relatii cu clientii, IT si servicii Business Process Oursourcing (BPO), care are peste 22.000 de angajati in toata lumea, inclusiv in SUA, Canada, Europa, America Centrala si Asia.

Telus International se va alatura unor companii importante, cum ar fi Cameron, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, o companie TESSERA, si Veeam Software, in cea mai noua cladire din proiectul de birouri AFI Park.
AFI Park 4&5 (32.000 mp) reprezinta a patra faza a AFI Park, proiect care totalizeaza 70.000 de metri patrati inchiriabili. Proiectul de birouri, conectat cu centrul comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 mp inchiriabili), este dispus pe 12 etaje deservite de doua niveluri de parcari subterane si un parter care gazduieste spatii de retail.

AFI Europe opereaza in Romania din 2005. Compania a dezvoltat si gestioneaza AFI Palace Cotroceni, cel mai mare si de success mall din Romania si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est. Centrul comercial se intinde pe o suprafata inchiriabila de peste 82.000 mp si ofera vizitatorilor o vasta zona de divertisment cu multiple optiuni pentru petrecerea timpului liber si peste 300 de magazine ale brandurilor locale si internationale, vizitate in medie de 50.000 de clienti pe zi.

In octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Palace Ploiesti, primul si singurul mall modern dezvoltat in centrul orasului Ploiesti, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial ofera o suprafata inchirabila (GLA) de 33.000 de metri patrati, disponibila pe doua etaje ce cuprind peste 100 de branduri nationale si internationale, alaturi de peste 7.000 de metri patrati de divertisment.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Palace Cotroceni, AFI Europe Romania a dezvoltat AFI Park, cel mai nou si mai avansat parc de business de clasa A din Bucuresti, care a atins un grad de ocupare de 98%. Parcul ofera 70.000 mp de spatii de birouri, ocupate de companii multinationale din domeniu IT&C. Primele trei cladiri de birouri, cu o suprafata inchiriabila de 38.000 mp sunt inchiriate in proportie de 97%

Citeste si:

In februarie 2016, AFI Europe Romania a finalizat constructia AFI Park 4&5, care ofera proiectului o suprafata inchiriabila aditionala de 32.000 mp.

Mai mult, AFI Europe Romania va dezvolta in viitorul apropiat doua proiecte cu utilizare mixta pe terenul de 80.000 mp pe care il detine in orasul Arad si pe terenul de 148.000 mp din Bucurestii Noi din sectorul 1 al Capitalei.

Pe segmentul cladirilor de birouri, AFI Europe Romania va dezvolta AFI TECH PARK Bucuresti, un parc de business clasa A cuprinzand 50.000 mp GLA, amplasat in imediata apropiere a hotelului J.W. Marriott si a Parlamentului din sectorul 5 al Capitalei. Parcul de afaceri va consta in 2 cladiri de birouri de inaltime redusa si un turn de birouri, cu multe spatii verzi, spatii moderne, high tech, intr-un centru urban cu o piateta centrala si gradini. AFI TECH PARK va raspunde nevoilor de extindere ale companiilor IT&C din Romania, oferindu-le un spatiu potrivit din punct de vedere al specificatiilor tehnice si al posibilitatilor de crestere. Faptul ca centrul de birouri este situat in centrul orasului Bucuresti si nu la periferie, ofera proiectului avantajul unic de a fi cautat de companiile multinationale din Romania.

AFI Europe este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local, o piata pe care concureaza cu nume mari precum Globalworth, NEPI, Genesis Development sau Immofinanz.