14 Septembrie 2012

Gatej, Mindrutescu si Burduja ar putea intra in Consiliul de Administratie al CNADNR



Alexandra Gatej, fost country manager la Unilever si fost consilier al presedintelui Traian Basescu, Sorin Mindrutescu, directorul general al Oracle sau Dimitris Sophocleous sunt pe lista celor care ar putea functii de conducere in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Autostrazi, scrie Adevarul.

Aproape 1.000 de candidati au trimis CV-uri recrutorilor PwC-D&B David si Baias-George Butunoiu pentru a obtine o functie de conducere in CNADNR - una de membru executiv si cinci de membru neexecutiv in CA.
Un francez este favorit la sedia CNADNR Lista propunerilor pentru manager executiv, obtinuta de TIRMagazin.ro, cuprinde nume grele. Finalistii au fost aranjati in lista in functie de recomandarile consultantilor. Astfel, la pozitia numarul 1, se afla francezul Benoit Pleska (43 de ani), partner la compania BBV din Ucraina.

Pe de alta parte, lista celor 23 de finalisti pentru o functie de membru neexecutiv in CA este si mai interesanta, de vreme ce pe aceasta se regasesc de la bancheri si finantisti pana la avocati si manageri din domeniul energetic.

Vezi intreaga lista de manageri in Adevarul.



Citeste si