Noua aeronava, SAAB SF 340, va asigura zilnic conexiunile cu reteaua globala DHL, acoperind peste 220 de tari si teritorii si peste 120.000 de destinatii. Partenerii DHL Romania din zonele: Arad, Timisoara, Hunedoara, Bihor si Caras Severin vor beneficia de livrarea in aceeasi zi a peste 90% din importurile sosite in tara prin reteaua DHL.

In luna august, DHL Romania a implementat, de asemenea, o noua investitie importanta, prin cresterea flotei de masini cu 100 de autovehicule utilitare mari cu rafturi interioare (VW Crafter) care vor opera in toata tara, asigurand dublarea capacitatii de transport pe teritoriul tarii, si o eficienta mai mare a livrarilor.

La nivel global, in conformitate cu strategia DHL Express de a dezvolta legaturile internationale in ceea ce priveste conexiunile si accesibilitatea pietelor, compania a investit recent intr-un nou centru operational in nordul Asiei, printr-o investitie de peste 175 milioane de dolari si planuri viitoare de investitii in valoare de 100 milioane euro, in opt aeronave dedicate operatiunilor dintre Shanghai si Asia de Nord, Europa si Statele Unite.

Compania germana DHL, detinuta de Deutsche Post DHL, are in Romania peste 450 de angajati, o retea proprie de 25 centre de expedieri si centre operationale, 3 avioane si o flota de 300 de masini.