Wizz Air adauga o aeronava noua bazei din Bucuresti. Noul Airbus A321 se va alatura flotei in iunie 2020, crescand astfel numarul de aeronave de la Bucuresti la 12. Totodata, incepand cu iunie 2020, Wizz Air va lansa si o noua ruta din Bucuresti spre Lyon, Franta, si va creste frecventele saptamanale spre unele dintre cele mai populare destinatii, Milano si Torino in Italia si Tel Aviv in Israel.

Cea mai noua destinatie, Lyon, este un amestec de cultura, gastronomie si atmosfera romantica a Frantei. Al treilea cel mai mare oras din tara ofera atat de multa activitate incat nu o sa doriti sa plecati de acolo prea curand! Descoperiti restaurante traditionale, unde va veti putea bucura de specialitatile culinare lyoneze, si lasati-va uimiti de cele mai frumoase arhitecturi franceze sau plimbati-va pe malurile raurilor Rhone si Saone.

WIZZ isi extinde in permanenta reteaua din Romania. In urma cu doar o luna compania a anuntat noi destinatii din Bucuresti: Londra Southend si Edinburgh, care le ofera pasagerilor romani mai multe oportunitati de a calatori in Anglia si Scotia.

Angajamentul Wizz Air fata de clientii din Romania este subliniat si de cresterea puternica pe celelalte noua aeroporturi romanesti. Cu o retea de 148 de rute din Romania, WIZZ va avea la vanzare aproape 11 milioane de locuri pe zborurile sale din Romania in 2020, ceea ce reprezinta o crestere cu 10% de la an la an.

Odata cu cea mai recenta extindere a flotei sale locale, in 2020, Wizz Air va avea 28 de aeronave alocate bazelor din Romania si peste 1.000 de angajati, care ofera servicii excelente pe fiecare zbor. Wizz Air ofera acum 148 de rute catre 20 de tari de pe zece aeroporturi romanesti si a sarbatorit recent pasagerul cu numarul 50 de milioane transportat in Romania si pasagerul cu numarul 20 de milioane transportat in Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri