Wizz Air lanseaza, incepand din 23 aprilie 2019, o noua ruta care va lega orasele Bucuresti si Santander, Spania. Zborurile vor fi operate de doua ori pe saptamana, in programul de vara, in zilele de marti si sambata. Pretul unui bilet incepe de la 20 de euro si include un bagaj gratuit de mana cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Santander este o destinatie populara la Oceanul Atlantic, care ofera oportunitati de petrecere a timpului liber pentru toata lumea. Cei care doresc sa se relaxeze la soare se pot bucura de plajele si barurile locale, in timp ce alti turisti, aflati in cautarea patrimoniului cultural al zonei, pot vizita numeroasele muzee si catedrale care reprezinta istoria bogata a regiunii.

Aceasta noua destinatie spre Spania din Bucuresti devine cea de-a noua dupa Barcelona, Alicante, Madrid, Castellon, Malaga, Valencia, Tenerife si Zaragoza. Orasul Santander, situat in regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinatie din capitala si a 145-a din reteaua Wizz Air.

In primele zece luni ale anului 2018, Wizz Air a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele sale cu pret redus catre si dinspre Bucuresti, ceea ce reprezinta o crestere de 14,1% de la an la an. In intreaga tara, operatiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 6.000 de locuri de munca in industriile asociate.

"2018 a fost un an foarte bun, cu o noua aeronava alocata si cinci noi rute Wizz Air de la Bucuresti. Incepem 2019 cu o veste la fel de buna, cu zboruri care conecteaza Bucurestiul cu orasul Santander. Este cea de-a 9-a ruta din capitala spre Spania, o tara cu legaturi economice si sociale puternice cu Romania. Cea mai noua ruta ofera oportunitati de calatorie low-cost atat romanilor care viziteaza comunitatea locala de acolo, cat si turistilor interesati sa descopere zona nordica a Spaniei", a declarat Tamara Vallois, Head of Corporate Communications la Wizz Air.

Citeste si: Wizz Air aduce inca o aeronava la Bucuresti si anunta noi rute

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri