Santander este o destinatie populara la Oceanul Atlantic, care ofera oportunitati de petrecere a timpului liber pentru toata lumea. Cei care doresc sa se relaxeze la soare se pot bucura de plajele si barurile locale, in timp ce alti turisti, aflati in cautarea patrimoniului cultural al zonei, pot vizita numeroasele muzee si catedrale care reprezinta istoria bogata a regiunii.

Aceasta noua destinatie spre Spania din Bucuresti devine cea de-a noua dupa Barcelona, Alicante, Madrid, Castellon, Malaga, Valencia, Tenerife si Zaragoza. Orasul Santander, situat in regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinatie din capitala si a 145-a din reteaua Wizz Air.

In primele zece luni ale anului 2018, Wizz Air a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele sale cu pret redus catre si dinspre Bucuresti, ceea ce reprezinta o crestere de 14,1% de la an la an. In intreaga tara, operatiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 6.000 de locuri de munca in industriile asociate.

"2018 a fost un an foarte bun, cu o noua aeronava alocata si cinci noi rute Wizz Air de la Bucuresti. Incepem 2019 cu o veste la fel de buna, cu zboruri care conecteaza Bucurestiul cu orasul Santander. Este cea de-a 9-a ruta din capitala spre Spania, o tara cu legaturi economice si sociale puternice cu Romania. Cea mai noua ruta ofera oportunitati de calatorie low-cost atat romanilor care viziteaza comunitatea locala de acolo, cat si turistilor interesati sa descopere zona nordica a Spaniei", a declarat Tamara Vallois, Head of Corporate Communications la Wizz Air.

Consultant in turism: Sezonul...
Citeste si: Sezonul estival 2018, unul dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani

Citeste si: Wizz Air aduce inca o aeronava la Bucuresti si anunta noi rute