Wizz Air a anuntat extinderea bazei sale din Bucuresti prin alocarea unei noi aeronave Airbus A321 si lansarea a doua noi rute spre Memmingen in Germania si Castellon in Spania, precum si cresterea frecventei pe sase dintre rutele sale existente.

Noua aeronava Airbus A321 se va alatura flotei Wizz Air din Bucuresti in martie 2019 si va reprezenta o investitie suplimentara de 120 de milioane de dolari si va crea 42 de noi locuri de munca directe cu compania aeriana la nivel local.

Odata cu sosirea noii aeronave la Bucuresti, flota Wizz Air va creste la 11 aeronave, oferind o capacitate totala de 4,3 milioane de locuri in 2019.

Incepand din aprilie 2019, una dintre cele mai noi rute Wizz Air va conecta Bucurestiul cu Memmingen, Germania, orasul bavarez autentic, care ofera farmecul fascinant al peisajului rural german. Avandu-si originile in Imperiul Roman, orasul vechi, cu numeroasele sale curti, castele si case de patricieni, palate si ziduri de aparare, este unul dintre cele mai bine conservate din sudul Germaniei. Castellon, Spania, cea de-a doua destinatie noua a Wizz Air, este una dintre cele mai bogate cultural, istoric si geografic provincii din Spania. Munti si plaje interminabile, dar si situri istorice asteapta sa fie vizitate.

Noua aeronava va permite cresterea frecventelor pe sase dintre rutele deja existente ale Wizz Air din Bucuresti, mai exact Dortmund, Londra, Doncaster-Sheffield, Bologna, Treviso si Eindhoven.

Citeste si:
Extindere în plină pandemie | Wizz Air lansează un nou zbor din...
Extindere în plină pandemie |...

Primul zbor din Bucuresti a decolat in 2012 si, de atunci, compania aeriana a devenit principalul transportator aerian din Romania. In primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7 milioane de pasageri pe rutele sale cu preturi reduse spre si dinspre Romania, ceea ce reprezinta o crestere cu 13% de la an la an. In intreaga tara, operatiunile Wizz Air din acest an vor sustine mai mult de 5.000 de locuri de munca in industriile conexe.

WIZZ ofera acum 141 de rute din Romania de pe cele 10 aeroporturi, catre 30 de tari. Biletele pentru noile rute sunt deja in vanzare si pot fi rezervate de la 69 lei pe wizzair.com.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 105 aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 600 de rute de la 26 de baze, ce asigura conexiunea intre 144 de destinatii din 44 de tari. La Wizz Air o echipa de peste 4.000 de profesionisti in aviatie livreaza servicii superioare si tarife foarte scazute, ceea ce face ca Wizz Air sa fie alegerea preferata a 32 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni.

Citeste si:
Wizz Air lansează un nou zbor din România
Extindere în plină pandemie |...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Cum vom merge la plajele concesionate: cu rezervare și 2 metri între sezlonguri
Setari Cookie-uri