Operatorul aerian low-cost Ryanair a anuntat lansarea unei noi rute de la Bucuresti la Palermo, din 28 martie 2017, care va fi operata de trei ori pe saptamana. Pretul biletelor porneste de la 24,99 euro, pentru calatorii in aprilie si mai 2017.

“Noua ruta din Bucuresti catre Palermo, cu un serviciu de trei zboruri saptamanale incepand cu luna martie, este prima dintre rutele noastre operate din Bucuresti in cadrul calendarului de vara 2017 ce urmeaza a fi dezvaluit curand in intregime. Pregatim multe alte rute noi, dezvoltari digitale, noi interioare ale aeronavelor si mai multe tarife reduse”, a declarat directorul de marketing si vanzari al Ryanair, Denis Barabas, scrie News.ro.

Astfel, operatorul aerian scoate la vanzare locuri din Bucuresti catre Palermo la tariful promotional de doar 24.99 euro, pentru calatorii in aprilie si mai, disponibile pentru rezervari pana la 22 august, la miezul noptii, pentru biletele achizitionate de pe site-ul companiei.

Preturile biletelor de avion la Ryanair includ toate taxele si doua bagaje de mana: unul de maximum 10 kg cu dimeniunsile maxime de 55 cm x 40 cm x 20 cm si o geanta mica cu dimensiunile maxime 35 cm x 20 cm x 20 cm. Pentru bagajul de cala, pasagerii trebuie sa achite taxe suplimentare. De asemenea, check-in-ul este gratuit daca este facut online.

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri. In prezent, Ryanair opereaza in 31 de tari, are o flota de peste 300 de aeronave si are comenzi pentru inca 300 de aeronave.

Citeste si:
Ryanair, bilete de la 10 euro din Bucuresti catre 7 destinatii
Ryanair, bilete ieftine de...

Pe piata din Romania, principalii competitori ai Ryanair pe zona low-cost sunt Wizz Air si Blue Air.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ryanair are promotie de Dragobete: unde zbori cu 5 euro