Totodata, operatorul anunta rute noi, mai multe zboruri si preturi promotionale de la 10 euro pe pagina web creata in limba romana, www.ryanair.com/ro.

Ryanair va introduce anul acesta doua rute noi din Bucuresti catre Atena si Timisoara si mai multe zboruri catre Bruxelles (9 zboruri pe saptamana), Milano Malpensa (zilnic) si Dublin (5 zboruri pe saptamana).

In total, din Bucuresti vor fi 10 rute, inclusiv catre Bologna, Londra, Madrid, Milano Bergamo si Roma si 90 de zboruri saptamanale. Astfel, compania aeriana estimeaza ca va avea 1,4 milioane de pasageri pe an si o crestere a traficului cu 75% pe Aeroportul din Bucuresti.

Citeste si:

Urmareste si compara preturile din oferta actuala la zboruri in Europa cu Ryanair.

Preturile biletelor de avion la Ryanair includ toate taxele si doua bagaje de mana: unul de maximum 10 kg cu dimeniunsile maxime de 55 cm x 40 cm x 20 cm si o geanta mica cu dimensiunile maxime 35 cm x 20 cm x 20 cm. Pentru bagajul de cala, pasagerii trebuie sa achite taxe suplimentare. De asemenea, check-in-ul este gratuit daca este facut online.

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri. In prezent, Ryanair opereaza in 31 de tari, are o flota de peste 300 de aeronave si are comenzi pentru inca 300 de aeronave.

Sursa foto: eska2005/Shutterstock.com