Ambele rute vor fi operate de doua ori pe saptamana, in zilele de miercuri si duminica. Biletele incep de la 129* lei si pot fi rezervate pe wizzair.com. Cu cele doua noi destinatii, Wizz Air numara in total 43 rute catre 17 tari, din Bucuresti.

Lisabona, capitala Portugaliei, oras aflat la tarmul Atlanticului, ofera vizitatorilor oportunitati dintre cele mai variate pentru un city break: gastronomie apetisanta, muzica fado, dar si posibilibitatea de a explora palate din Sintra sau de a savura un cocktail pe malul oceanului, in celebrele statiuni Cascais si Estoril, situate la doar 20 de minute distanta.

Birmingham, al doilea oras ca marime din Marea Britanie, dupa Londra, este o adevarata perla a regiunilor Midlands. Orasul ii incanta pe turisti atat cu arhitectura sa istorica din epoca Victoriana, cat si cu cladiri cu design modern, sau pub-uri si restaurante in care distractia nu se termina niciodata. Pasionatii de citit si nu numai, pot vizita si studia in cea mai mare biblioteca publica din Europa deschisa chiar in centrul orasului, in care vor regasi o colectie de un milion de carti, un amfiteatru, gradini pe acoperis si numeroase sali de lectura.

Citeste si:

Recent, Wizz Air a anuntat ca va introduce zboruri Bucuresti-Tenerife din noiembrie, cu preturi de la 229 lei/segment. Totodata, compania aeriana creste frecventa zborurilor spre Londra Luton (de la 20 la 26), Milano Malpensa (de la 3 la 7), Roma Ciampino (de la 11 la 14), Madrid (de la 6 la 7), Birmingham (de la 2 la 3), Tel Aviv (de la 3 la 4) si spre Basel (de la 2 la 3).

Wizz Air a anuntat recent deschiderea unei baze aeriene in Sibiu, din 19 august 2016, dupa o investitie de 100 milioane de euro. Astfel, Wizz Air are 7 baze aeriene in Romania, la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Targu Mures, Sibiu (din august) si Iasi (din iulie), deserveste 9 aeroporturi si opereaza 114 rute catre 16 tari.

In Romania, Wizz Air concureaza cu Blue Air si Ryanair.