Cele 500.000 de bilete de avion care pot fi cumparate pana luni, 2 noiembrie ora 24:00, sunt pe rute din Bucuresti si catre/ dinspre: Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa, Roma Ciampino, Bruxelles Charleroi. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul companiei. Urmareste si compara oferta actuala de zboruri in principalele destinatii din Europa cu Ryanair.

“Noi folosim preturile mici ale petrolului pentru a finanta o promotie masiva de vanzare de locuri din peste 370 de rute Ryanair din intreaga Europa. Scoatem la vanzare 500.000 de locuri la doar 9.99 euro – si facem ca tarifele noastre, care sunt cele mai mici din Europa, sa devina si mai joase", a declarat Robin Kiely, directorul de comunicare al Ryanair.

zboruri Ryanair Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri. In prezent, Ryanair opereaza in 31 de tari, are o flota de peste 300 de aeronave si are comenzi pentru inca 300 de aeronave.

Pentru acest an, Ryanair se asteapta sa transporte 104 milioane de pasageri, cu 1 milion mai multi comparativ cu estimarea anterioara. La inceputul actualului an fiscal, Ryanair prognoza 100 de milioane de pasageri.