Operatorul aerian low-cost irlandez Ryanair are la vanzare timp de patru zile, intre 30 octombrie si 2 noiembrie, bilete la pret de 10 euro catre cinci destinatii pentru calatorii in lunile noiembrie, decembrie, ianuarie si februarie (verifica si compara preturi din oferta actuala de zboruri Ryanair).

Cele 500.000 de bilete de avion care pot fi cumparate pana luni, 2 noiembrie ora 24:00, sunt pe rute din Bucuresti si catre/ dinspre: Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa, Roma Ciampino, Bruxelles Charleroi. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul companiei. Urmareste si compara oferta actuala de zboruri in principalele destinatii din Europa cu Ryanair.

“Noi folosim preturile mici ale petrolului pentru a finanta o promotie masiva de vanzare de locuri din peste 370 de rute Ryanair din intreaga Europa. Scoatem la vanzare 500.000 de locuri la doar 9.99 euro – si facem ca tarifele noastre, care sunt cele mai mici din Europa, sa devina si mai joase", a declarat Robin Kiely, directorul de comunicare al Ryanair.

zboruri RyanairRyanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri. In prezent, Ryanair opereaza in 31 de tari, are o flota de peste 300 de aeronave si are comenzi pentru inca 300 de aeronave.

Pentru acest an, Ryanair se asteapta sa transporte 104 milioane de pasageri, cu 1 milion mai multi comparativ cu estimarea anterioara. La inceputul actualului an fiscal, Ryanair prognoza 100 de milioane de pasageri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri