Ryanair deschide baza aeriana la Bucuresti si a pus in vanzare zborurile pentru 2017 cu preturi de la 8 euro

Compania aeriana low-cost Ryanair a anuntat ca a pus in vanzare biletele de avion pentru zboruri in vara lui 2017 cu preturi de la 8 euro/segment. Pretul este valabil pentru zboruri din Bucuresti catre Atena, Berlin, Madrid, Sicilia, Roma, Milano sau Timisoara. Urmareste oferta actuala de bilete de avion Ryanair pentru perioadele si destinatiile care te intereseaza.

Totodata, Ryanair a anuntat ca va deschide baza aeriana la Bucuresti pe 30 octombrie, careia ii vor fi alocate trei aeronave noi, dupa o investitie de 300 milioane dolari. Astfel, Ryanair va introduce patru rute noi catre:

In plus, Ryanair va creste numarul zborurilor pe saptamana astfel: la 9 zboruri catre Bruxelles Charleroi, 5 zboruri catre Dublin si zilnic catre Milano Malpensa. Astfel, compania aeriana va avea in total 13 rute si 104 zboruri pe saptamana din Bucuresti.

De asmenea, Ryanair a deschis astazi baza din Timisoara, de unde va opera zboruri catre sapte destinatii: Bucuresti, Berlin, Dusseldorf, Bruxelles, Londra-Stansted, Milano-Bergamo (din octombrie) si Frankfurt.

Totodata, Ryanair estimeaza ca va ajunge la 1,9 milioane de pasageri in Romania, dupa deschiderea noilor baze aeriene, intre martie 2017 si martie 2018.

Citeste si:
Un nou zbor Ryanair din București. Care este destinația turistică
Un nou zbor Ryanair din...

Ryanair concureaza, pe piata operatorilor low-cost, cu Blue Air si Wizz Air. Blue Air a transportat, in primele sase luni din acest an, 1,42 de milioane de pasageri, cu 82% mai multi comparativ cu aceeasi perioada din 2015, pe fondul introducerii a 25 de noi rute in acest an si extinderii flotei.

Urmareste si compara ofertele actuale la bilete de avion de la principalii operatori aerieni din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri