Oferta este valabila doar astazi, 13 septembrie, pana la miezul noptii, pentru calatoriile efectuate intre octobrie si ianuarie. La o simpla simulare pe site-ul companiei aeriene, cele mai ieftine zboruri din Bucuresti in octombrie costa 9,99 euro.

Sursa foto: Captura Ryanair.com

Ryanair a anuntat ca va deschide baza aeriana la Bucuresti pe 30 octombrie, careia ii vor fi alocate trei aeronave noi, dupa o investitie de 300 milioane dolari. Astfel, Ryanair va introduce patru rute noi catre:

  • Parlermo (Sicilia): din 28 martie 2017 (3 zboruri/saptamana)
  • Berlin (Germania): din 2 septembrie (12 zboruri/saptamana)
  • Bristol (Anglia): din noiembrie (2 zboruri/saptamana)
  • Timisoara: din 1 septembrie (12 zboruri/saptamana)

In plus, Ryanair va creste numarul zborurilor pe saptamana astfel: la 9 zboruri catre Bruxelles Charleroi, 5 zboruri catre Dublin si zilnic catre Milano Malpensa. Astfel, compania aeriana va avea in total 13 rute si 104 zboruri pe saptamana din Bucuresti.

Citeste si:

De asemenea, Ryanair a deschis astazi baza din Timisoara, de unde va opera zboruri catre sapte destinatii: Bucuresti, Berlin, Dusseldorf, Bruxelles, Londra-Stansted, Milano-Bergamo (din octombrie) si Frankfurt.

Totodata, Ryanair estimeaza ca va ajunge la 1,9 milioane de pasageri in Romania, dupa deschiderea noilor baze aeriene, intre martie 2017 si martie 2018.

Ryanair concureaza, pe piata operatorilor low-cost, cu Blue Air si Wizz Air. Blue Air a transportat, in primele sase luni din acest an, 1,42 de milioane de pasageri, cu 82% mai multi comparativ cu aceeasi perioada din 2015, pe fondul introducerii a 25 de noi rute in acest an si extinderii flotei.