Comunitatea globala de afaceri investeste constant in module de training cu focus pe stimularea potentialului de leadership al angajatilor. Regulile “jocului” se reinventeaza de la an la an, odata cu cresterea concurentei si a posibilitatilor de marketing. Tocmai de aceea inovatia, care se masoara in rezultate palpabile, a devenit imperativa in viziunea de afaceri.
Pornind de la aceste premise, Expo Media si Competence Call Center aduc in prim plan un concept spectaculos de business, la cea de-a doua editie a conferintei Enlightening,“Business Symphony”, cu Miha Poganik in rol principal - Antreprenor Cultural si Key Note Speaker, Ambasador Cultural al Republicii Slovenia si Fondator al Institutului de Dezvoltare a Relatiilor Interculturale prin Arte (IDRIART).

Un avangardist innascut, violonistul de muzica clasica, este recunoscut in plan mondial drept lider care inspira transformarea organizationala. Pogacnik este aclamat ca un artist care reuseste sa “ii determine chiar si pe cei mai rigizi directori sa transforme lumea talentului creativ intr-o metoda pragmatica de stimulare a eficientei”.

Miha va oferi un raspuns original cautarii lumii contemporane de business, de inovatie si leadership – Arta in Business. “Arta nu trebuie sa se intample. Arta trebuie sa faca lucrurile sa se intample”.

Curiozitatea lui intelectuala, atitudinea sa de tip “joie de vivre” si viziunea de a pozitiona artele drept motor al schimbarii socio-economice, toate l-au condus pe Miha sa paseasca in afara profilului clasic de violonist. “Creativitatea si inovatia sunt abilitati primare de business, imperative pentru dezvoltare si stabilitate”. Perspectiva sa unica stimuleaza companii din intreaga lume sa isi descopere potentialul si forta.

Acestea reusesc astfel sa devina nume sonore in plan international sau sa isi consolideze pozitia de varf. Cele mai importante branduri ale lumii au folosit cu succes tehnicile inspirationale promovate de Miha. Este timpul ca si Romania sa exploreze lucrarea “Business Sonata. Theory U”!

Enlightening 2.0 - “Business Symphony”
va avea loc in data de 25 Octombrie 2012, la Hotelul JW Marriott din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Expo Media si sustinut de Competence Call Center - unul dintre liderii europeni de call center, cu 37 de premii internationale - in calitate de Presenting Sponsor.
Evenimentele Enlightening sunt construite in jurul conceptului “business2greatness”, care se focuseaza pe patru axe imperative de afaceri: leadership, inovatie, strategie si oameni (www.enlightening.ro).
Editia de anul acesta se bucura de participarea, in calitate de speakeri, a inca doi lideri renumiti: Robert Murray - Presedinte al GrowthPoint Group si Teodora Migdalovici - Ambasador Cannes Lions Romania.

“Compania Competence Call Center este mandra de faptul ca face parte dintr-o astfel de initiativa motivationala de business, in calitate de Presenting Sponsor pentru Enlightening 2.0. Evenimentul este o sansa extraordinara pentru ”jucatorii” din mediul de afaceri din Romania sa descopere un altfel de “sunet” al leadership-ului european. Incurajam inovatia in dezvoltarea corporatista, iar Miha Poganik culturalizeaza viziunea si strategia, in scopul de a descatusa potentialul ascuns, prin arta si pasiune, generand astfel schimbarea organizationala. 15 ani de leadership international in aria de call center ne-au aratat faptul ca inspiratia si know-how-ul sunt cele mai solide investitii. De aceea, CCC se bucura sa sprijine o astfel de experienta revolutionara pentru comunitatea de afaceri din Romania” - Maria Hoffrichter-Zanetti, Communications Management, Competence Call Center AG.
“Ne-am dorit ca Enlightening sa aduca mereu o perspectiva diferita in Romania. Feedbackul impresionant al editiei din 2011 ne-a magulit si ne-a inspirat sa ne depasim constant limitele, iar acest principiu reprezinta combustibilul conceptului “business2greatness”. 2012 va surprinde, va invata si va motiva audienta intr-un mod unic si vibrant, pentru ca “Business Symphony” inseamna mai mult decat pasiune pentru business, inseamna viziune autentica de leadership, care se traduce in cifre si rezultate” - Madalina Vilau, Managing Director, Expo Media.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri