"Lumea afacerilor din Republica Moldova este in continua expansiune. Din ce in ce mai multe companii sunt infiintate sau se afla in curs de dezvoltare in aceasta zona, fie ca sunt afaceri locale, ori filiale ale unor multinationale. Acest proces de tranzitie nu este unul usor, iar nevoia de invatare si dezvoltare profesionala ocupa un loc important pe lista de prioritati a oricarui manager”, a declarat Costea Dumitrescu, fondatorul Ascendis.

3 motive care au stat la baza extinderii.

• Companii din Romania care se numara printre colaboratorii Ascendis au cerut programe de dezvoltare pentru operatiunile lor din Moldova;
• Limba si cultura comune, elemente care favorizeaza patrunderea pe o piata cu potential de crestere, mai ales in perspectiva integrarii europene a Republicii Moldova;
• Abilitatile si calitatile consultantilor din Moldova, colaboratori ai Ascendis in proiecte punctuale si in jurul carora va fi cristalizata noua echipa Ascendis Moldova.

In ultimii 6 ani, compania Ascendis a derulat o serie de proiecte in Chisinau impreuna cu clienti din Romania, dar si cu parteneri de afaceri de pe piata locala.