Un numar de 15.000 de profesionisti si peste 90 de companii din IT&C, outsourcing, financiar-bancar, inginerie si vanzari vor participa pe 26-27 octombrie la cea de-a 13-a editie Angajatori de Top. Vezi ce companii recruteaza.
Targul de joburi va reuni pe parcusul celor doua zile aproximativ 15.000 de vizitatori care vor putea sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, sa aplice la pozitiile deschise in cadrul evenimentului, sa participe la studii de caz, seminarii si workshopuri de cariera si sa se informeze despre programele de internship si management trainee ale companiilor participante.

“Companiile care participa la aceasta editie Angajatori de Top apreciaza in cazul studentilor implicarea in activitati extrcurriculare, iar in cazul specialistilor, experienta profesionala, fie ea de lunga sau scurta durata, alaturi de pasiunea pentru domeniul ales, orientarea spre invatare si motivatie”, a declarat Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de Top.

Printre companiile care au confirmat prezenta in cadrul evenimentului se numara Samsung Electronics Romania, BRD – Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank, Ernst&Young, McDonald's Romania, Bearing Point, ING Asigurari de Viata, ProCredit Bank, HP,Genpact, JTI, L’Oreal Romania, Microsoft, Dell, ENEA, Oracle, BCR, Adrem Invest, Endava, Wipro Technologies, Webhelp, Cegeka, Ubisoft, Optaros, Freescale, British American Tobacco, Stefanini, Ixia, Infineon, Computer Generated Solutions, Intel, Bitdefender, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, Accenture, Grup Renault Romania, Adecco, Lidl, Vodafone, Luxoft, Route 66.

Accesul publicului la eveniment va fi permis vineri 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 27 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati,





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri