Tuca, Zbarcea & Asociatii s-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala, potrivit raportului "Financial Times Innovative Lawyers".

„Cu cele 54 de puncte obtinute, Romania completeaza podiumul format din casele de avocatura spaniole Uría Menéndez (59 de puncte) si Garrigues (70 de puncte). In acelasi clasament, firma din Romania a devansat 12 case de avocatura recunoscute din Spania, Italia, Portugalia, Franta, Irlanda, Germania, Olanda", potrivit unui comunicat de presa al Tuca, Zbarcea & Asociatii.

Casa de avocatura din Romania a primit cele mai mari punctaje pentru categoriile: strategia de business, servicii oferite clientilor, expertiza juridica - litigii si arbitraje, servicii de tip private client.

Tuca Zbarcea & Asociatii este singura firma de avocatura independenta din Europa de Est recunoscuta in primele 20 de pozitii ale indexului general FT Law 50 (cuprinzand deopotriva jucatori din Marea Britanie si din Europa Continentala) al celor mai inovatoare 50 de firme de avocatura din Europa.

Cu o echipa formata din 95 de avocati dintre care 20 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, oferind servicii in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii/privatizari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri