Tuca Zbarcea & Asociatii va oferi servicii de consultanta juridica, iar Grayling Romania va furniza servicii de public affairs si consultanta in comunicare in proiectele de interes comun ale celor doua companii. De asemenea, partenerii se vor sprijini reciproc in eforturile de promovare si dezvoltare a afacerilor, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

„Cred ca nu gresesc daca spun ca acesta este primul parteneriat strategic incheiat in Romania intre o firma de avocatura si o agentie independenta de consultanta. Decizia de a ne uni fortele este in acord cu obiectivele noastre de afaceri pe termen scurt si mediu si in linie cu politica de tip one stop-shop pe care am promovat-o inca de la infiintarea firmei de avocatura”, a declarat Gabriel Zbarcea (foto), managing partner al casei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii.

La randul sau, Cristi Cretan, general manager al Grayling Romania, a declarat ca „nu poti sa furnizezi consultanta de top in proiecte de public affairs si comunicare strategica fara sa furnizezi si o componenta de servicii juridice de inalta clasa”.

Citeste si:

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului (energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, achizitii publice, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale). Casa de avocatura are o echipa formata din 95 de avocati.

Printre clientii companiei se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate.

Grayling Romania ofera clientilor sai servicii de public affairs si servicii de comunicare, atat pentru proiecte B2B (business to business) cat si B2C (business to consumer), servicii de pozitionare corporatista, management de criza sau investors relations. In zona de public affairs, Grayling lucreaza in prezent pe proiecte complexe din domeniul financiar, energie, farma si IT&C. Printre clientii actuali ai Grayling Romania se numara Alico Asigurari, British Airways, CISCO, Discovery Networks, Erste Bank, GE, Google, GE Energy, Mars, MOL, Nabucco, SES Astra sau Visa Europe.